Gestoria Comptable Fiscal Girona - ver aquesta pagina en Castellano Gestoria Comptable Fiscal Girona


GESTORIA COMPTABLE FISCAL GIRONA

Qui som
Som la assessoria-gestoria comptable i fiscal , laboral i mercantil  que vostè necessita. Ens basem en l'especialització i la interacció de coneixements amb la màxima serietat, en les ganes per fer la feina bé, en la transparència i en el desig de satisfer les necessitats dels nostres clients.

¿Estàs pensant en Crear un negoci? Vols ser autònom? Moltes son les  preguntes que ens fem a l’hora de prendre una decisió tan important. Des de COMPTE10 ASSESSORS, volem ajudar a resoldre tots aquests dubtes. Sempre ens preguntem a l’hora d’emprendre:

¿Seré capaç de tenir èxit? Quin costos tindré a l’hora de crear la meva empresa? Quanta paperassa tindré que fer ? La meva idea tindrà èxit?  Com hem dono d’alta? Compleixo totes les normatives i lleis?

Aquestes i moltes altres preguntes són freqüents quan es tracta d’Emprendre i arriscar tot el patrimoni per assolir el somni que ens hem proposat.

Des de COMPTE 10 AVALUADORS ens agradaria compartir la teva idea de negoci amb nosaltres, que ens coneguem personalment i siguem capaços d’establir el camí perfecte per tal de no cometre errors a l’hora d’emprendre.
Un dels principals sectors que cobrim en COMPTE10 ASSESSORS són els serveis d’assessoria i gestió per a particulars, autònoms, petites i mitjanes empreses (PIMES) que superen en nombre a les grans empreses del nostre país.

L’assessorament que oferim es integral, engloba des de l’assessorament per escollir la forma jurídica adequada , confeccionar plans d'empresa per determinar la viabilitat del negoci, acompanyament en l'obtenció del finançament per posar en marxa l'empresa, confeccionar la documentació per obtenir la capitalització del atur, en el cas que es necessiti, continuant amb la  constitució d’una societat  fins a l'organització i gestió d'aquest.

Visita'ns sense compromís
No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per assessorar-te i resoldre tots els teus dubtes per donar-te d’alta com autònom, crear una empresa sense personalitat jurídica, una cooperativa, o un Societat limitada i per informar-te sobre els serveis i funcions que intervenen en tot aquest procés

El nostre tracte es personalitzat i proper, juntament amb la professionalitat dels nostres Assessors d'empreses, és el que defineix COMPTE10 ASSESSORS.

T'ajudem i assessorem en tot moment de quins són els passos a seguir i com estalviar costos en totes les gestions que tens que dur a terme per posar en funcionament la teva idea de negoci.